26. apríla 2015

Katka & Thomas

Tento sympatický pár sme spoznali minulé leto a vtedy ešte nikto z nás netušil, že k ním už letí bocian. Bola to taká reťazová reakcia. Kamarát sa im ponúkol na pár fotiek. My sme sa ponúkli kamarátovi, že mu budeme robiť živý držiak na odrazovú dosku.
Pri tej príležitosti vznikla prvá fotografia "trojice".
























Na jar už bolo jasné, že bocian nikde neblúdi a trafil správne, tak sme fotili pokračovanie. Za domom kvitli šafrany, jarné slnko vylepšovalo expozičné časy, tak sme na lúku roztiahli deku a zopár kvetov znova zatlačili naspäť do zeme. Bolo pre mňa zábavné pozorovať, ako jednotlivé národnostné zložky našej výpravy rôzne reagujú na stres, keď sme ako rekvizitu niesli cez pol parku bielu kráľovskú lavičku Kong Hakon, lebo sa nám ukrutne moc hodila do záberu. Asi sme v tej našej starej dobrej východnej Európe predsa len viac pankáči.




















Nemyslel som, že šijú Conversky veľkosti č.0,4. Keď nám botky počas fotenia zapadli pod štvorlístok tak sme ich hľadali desať minút.
Chcelo to samozrejme pokračovanie, čakali sme na signál. Pred týždňom sa Katka ozvala, že UŽ!, a tak sme sa vybrali zavinšovať. Týždňová herečka sa nám najprv nechcela veľmi ukazovať. Časom sme ju však ukecali a ona spokojne zaspala Thomasovi na rukách. 

Módna prehliadka sa mohla začať.
























Ako z reklamy na spokojnosť. Asi sa jej niečo fajn snívalo ...





Ďalšie fotky budú čoskoro. Stay tunned.